28 november 2013

Een succesvol dagje

Trotse bezitter van een grote Creusetpan voor wildschotels
Allemachtig wat ging het bridgen de afgelopen weken ontzettend slecht. In de donderdag club haalden we de laatste keer 41% en bij de open Biltse kampioenschappen eindigden we als vierde van onderen. Ik kreeg ook geen goede handen zoals dat heet en de inspiratie bij ons beiden was verdwenen; we maakten fouten die we niet konden verklaren; de lol was er een beetje af aan het gaan. Ook in de dinsdag club ging het zeer matig.
En deze week begon de kentering. Tot onze verrassing waren we ondanks het slechte resultaat van de laatste competitiemiddag gepromoveerd in de donderdagclub en afgelopen dinsdag hebben we het heel goed gedaan en eindigden we onze lijn als derde na de twee kampioensparen van onze club! En vanmiddag zelfs als tweede in de B-lijn. We kunnen het nog!
Waar ik me een beetje voor schaam is dat ik vanmiddag veel te vroeg bij de club was; ik dacht dat het om 12.30 zou beginnen, maar het was een half uur later zoals altijd?! Toen ben ik maar een beetje in de buurt gaan fietsen en kwam eigenlijk bij toeval bij Kooklust, het gezellige kookwinkeltje op de Hessenweg. En daar heb ik voor Hugo een broodmes met broodplank gekocht en voor mezelf een mooie grote Creusetpan; die wilde ik al zo lang hebben.
Na afloop van het bridgen hebben we de pan opgehaald! Mijn dag kon niet meer stuk.

Geen opmerkingen: